Stayhealty magazine nummer 1

Ben je aan het genieten van je kerstdagen? Ik wil je allereerst een fijne kerst wensen. De afgelopen weken ben ik bezig geweest met het maken van een digitaal magazine. In dit magazine, wat ik iedere mSchermafbeelding 2013-12-25 om 15.27.48aand uit wil brengen, vind je een paar korte maar inspirerende artikelen over hoe je nog gezonder kunt leven. Het magazine is geheel gratis en ik hoop je zo wat extra informatie te geven over gezond leven.

Volgende maand wil ik weer een nieuwe editie uitbrengen.
Wat zou jij graag willen lezen ons volgende nummer? Recepten? Afslank Tips? Diëten? Sport en bewegen? Lifestyle?!  Iets anders? Ik hoor het graag van je!
Laat dus even een reactie achter onder op deze pagina en vergeet dit bericht niet te delen:)

Ontvang gelijk 10 heerlijke smoothie recepten

Prettige dagen!

Diana Verbeek

9 reacties op “Stayhealty magazine nummer 1

 1. Super leuk magazine! Ik zou het wel leuk vinden als er wat smoothies in zouden staan die speciaal geschikt zijn voor zwangere vrouwen..
  Groetjes

 2. Leuk blad, het meeste is bij ons al bekend, ik ben n.l. een aantal keren bij Mabel v/d Dungen geweest en zij heeft mij ook aangeraden om het smoothie boek van jou aan te schaffen. ( is sinds deze week in ons bezit ) Maar alles wat we nog meer kunnen vinden over gezond oud worden is welkom.

 3. Interessant magazine, graag wat meer aandacht over het gebruik van bespoten groente en fruit en de risico’s hiervan. Wij leggen bijv. deze items in een emmer met een beetje natuurazijn om zo de ergste pesticiden eraf te spoelen.

 4. Ik vond het leuk het magazine even door te kijken, maar ik was er ook zo doorheen.
  Ik hou van veel korte teksten, in een dan bv 1 verdiepend artikel. (ligt eraan hoeveel pagina’s het blad heeft natuurlijk.. maar in dit geval 1)

  Qua artikelen ligt mijn interesse vooral bij tips om van slechte eetgewoontes af te komen, vervangers voor slechte voeding (suiker, beleg, frisdrank), de voordelen van bepaalde voeding (superfood) en hoe je ze kan bereiden (zonder vlees/vis)
  Hoe bepaalde voeding kan helpen met sportprestaties vind ik ook heel interessant.
  Tips voor gezonde restaurants, of biologische markten zijn ook wel op zijn plaats in het magazine.

  Ik denk dat je heeeel veel kanten met dit magazine op kan, het kan iets heel leuks zijn!

  Maar a.u.b. minder reclame voor het boek 70smoothierecepten wat dat is echt overdadig.

  Succes, ik blijf het met interesse volgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>