Niet groen maar wel gezond en lekker

Niet groen maar wel gezond en lekker

Een bosvruchtenparfait is gezond, lekker en
makkelijk te maken. Omdat het er ook nog eens mooi uitziet is dit ook ideaal
voor als u vrienden of familie op bezoek krijgt en ze iets lekkers voor wil
zetten.

lekkere Bosvruchtenparfait

Parfait klinkt als een echte verwennerij en echte luxe. En dat is het ook nog eens. Door het opkloppen is de kokosroom luchtig, maar door de vanille ook vol van smaak. Het citroensap zorgt voor een frisse smaak en samen vormen al deze ingrediënten een perfecte en heerlijke combinatie.
Hybrid Connect Error : Connector could not be found

De bosvruchtenparfait ziet er uit als dessert en is daar ook zeker geschikt voor, maar kan ook goed tijdens het ontbijt geserveerd worden. Zowel als snelle gezonde snack, als dessert of als kleine maaltijd kan de bosvruchtenparfait prima gebruikt worden. Door de bosvruchtenparfait in een mooi glas te serveren met een lange ijslepel lijkt het helemaal perfect en kunt u het prima aan uw gasten serveren.

Welke ingrediënten heeft u nodig?

Om deze overheerlijke bosvruchtenparfait te maken heeft u voor twee parfaits de volgende ingrediënten nodig:

– 300 ml kokosroom

– 1 à 2 el citroensap

– ½ tl vanillemerg

– 150 gram bosvruchten

– 2 el cacao nibs of chocoladesnippers

Klik hier voor 101 paleo (gezonde) recepten

101paleorecep

Hoe maakt u de bosvruchtenparfait?

Voeg de kokosroom, de vanillemerg en het citroensap in een kom samen en klop dit met een handmixer luchtig tot het dezelfde structuur als slagroom heeft. Hoeveel citroensap u er aan toevoegt, kunt u van uw eigen smaak af laten hangen.

Pak de twee glazen waar de bosvruchtenparfait in moet en verdeel de helft van de bosvruchten over deze twee glazen. Schep hierna de helft van het mengsel van de kokosroom, vanillemerg en citroensap in het glas. Doe hierna de andere helft van de bosvruchten in het glas en vervolgens het laatste deel van het mengsel van de kokosroom, vanillemerg en citroensap. Hierdoor krijgt u een mooi evenwichtig beeld in het glas.

Strooi als garnering de cacao nibs of chocoladesnippers over de bovenkant van de parfait en de bosvruchtenparfait is klaar om geserveerd te worden.

Wil je nog meer gezonde recepten proberen?

Klik hier voor nog meer gezonde toetjs

paleotoetjes

 

 

 

 

 

 

 

 

Eet smakelijk!

(bron)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>