Lekkere fruit smoothies zelf maken

Lekkere fruit smoothies zelf maken

Heb je er moeite mee om iedere dag je dagelijkse hoeveelheid fruit binnen te krijgen? Dan wordt het tijd om fruit te eten op een lekkere manier, je kunt namelijk een fruit smoothie maken!  Je kunt zelf het fruit mengen waar je zin in hebt en je kunt banaan en aardbeien mengen, maar je kunt ook heel andere soorten fruit kiezen, net waar je op dat moment zin in hebt, dat meng je met elkaar.

makkelijk zelf een smoothie maken

Je kunt fruit ook mengen met een beetje melk, maar je kunt ook alleen fruit kiezen zodat je het eenvoudiger klaar kunt maken. De smoothie kan dan gedronken worden wanneer je maar wil, als je hem in de ochtend maakt kun je hem ook mee naar je werk nemen. Als je dan geen tijd hebt om te eten kun je je smoothie meenemen want deze vullen ook goed en zorgen er voor dat je er weer even tegenaan kunt op je werk.

Hybrid Connect Error : Connector could not be found

 

Fruit smoothies die jij kunt maken!

Probeer het nu eens de sinaasappel banaan smoothie. Je  moet eerst de banaan pellen en dan snijd je deze in twee stukken. Neem dan de aardbeien en haal hier het groen vanaf. Deze stop je met de banaan in een diepvrieszak of in een bakje en deze haal je twee uur voordat ze half bevroren zijn weer uit de diepvries. Neem dan het bevroren fruit en doe deze in de blender. Doe er een half kopje vers geperst sinaasappelsap bij. Ga nu het geheel goed met elkaar mengen.

Als je extra smoothies wil maken dan moet je een aantal extra fruitstukken snijden en daarna in de blender doen. Je kunt ook de tropische smoothie maken. Dan neem je een perzik, deze snijd je in twee stukken en dan herhaal je met de volgende perzik en bij beide haal je de pitten er uit. Je doet dan de perziken in een diepvrieszak of in een bakje en dan doe je deze twee uur in de diepvries en dan haal je ze er uit. Stop het dan in de blender met een verse ananas (stukjes) en een kopje mango sap.

lekkere fruit smoothie

Je zou er nog wat verse sappen in kunnen doen bijvoorbeeld van de citroen. Je doet alles in de blender tot het mooi glad is en dan heb je een heerlijke smoothie klaar die zeker in de zomer als aanrader wordt gezien. Ben je benieuwd naar meer leuke en groene smoothie recepten? Neem dan nu een kijkje op DEZE PAGINA want daar vind je meer leuke recepten die je dagelijks kunt gebruiken. Maak daarom nu dagelijks je eigen fruit smoothie, lekker en gezond, daar gaat het om!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>