Gratis Groene smoothie receptenboek

Download hier rechts aan de zijkant je gratis 10 recepten Gratis Groene smoothie receptenboek

In ons gratis groene smoothie recepten e-book, vind u tien hele recepten om uit te proberen

10HGSR-v2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onder andere recepten met:

  • Spinazie
  • Sla
  • Komkommer
  • Boerenkool

Heerlijke combinaties met veel verschillende fruitsoorten, de recepten in het e-book zijn wat meer uitgebreid dan de recepten hier op de site soms wel met 2 verschillende soorten groenten en 2 verschillende soorten fruit. Dit e-book is dus ook voor de meer gevorderde groene smoothie drinken er staat voor ieder wat wils in. Hou je van tropisch smaken of toch fris het staat er allemaal in.

Nog steeds geen genoeg van groene smoothies?

Nog steeds opzoek naar nieuwe groene smoothie recepten ? dan raden wij u het e-book aan van Diana Verbeek, 70 groene smoothies receptenboek voor slechts 27,00. Daarnaast krijg je ook 21 gezonde recepten en een Vet Killer Workout die je gewoon thuis kunt doen (inclusief video’s)
alle covers klein

KLIK HIER

2 reacties op “Gratis Groene smoothie receptenboek

  1. Waar moet ik die recepten downloaden? Rechts? Het eerste is een plek waar je weer je email adres moet invullen en dan weer de zelfde gang: zo kom je er niet. Verder zie ik ook niets voor die 10 gratis smoothies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>