Groene smoothie met sla

Groene smoothie met sla

Deze groene smoothie met sla is echt een aanrader de combinatie van sla en verschillende fruitsoorten als banaan en sinaasappelen. geeft een heerlijke zoete smaak aan de groene smoothie , perfecte manier om lekker en gezond te ontbijten of als een snel tussendoortje.

Hybrid Connect Error : Connector could not be found

Meer groene smoothie recepten ?

KLIK HIER
alle covers klein

Een reactie op “Groene smoothie met sla

 1. Mijn eerste smoothies zelf bedacht en gemaakt. Ik had nog wat groen in huis en wat fruit dat op moest. Ik moet zeggen, het smaakt beter dan ik van tevoren had bedacht.

  ijsbergsla, aardbei en watermeloen.. de pitjes uit de meloen halen is optioneel. Deze smoothie bevatte meer fruit dan groente..
  ijsbergsla (restje van de krop ter grootte van vuist), 3/4 komkommer en een handje vol pitloze druiven. Lekker fris en zacht van smaak
  kropsla, komkommer, handje aardbeien en 2 theel. chia zaadjes; had iets zoeter gemogen en deze sla is minder zacht van smaak als ijsbergsla.
  Bij alle smoothies heb ik wel wat kraanwater toegevoegd.

  De recepten van de site ga ik nog proberen. Ik ben heel benieuwd en ga het er zeker in houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>