5 redenen waarom groene smoothies gezond zijn

5 redenen waarom groene smoothies gezond zijn

Heeft u wel een last van de volgende symptomen?

 • Hoofdpijn ?
 • Last van een opgeblazen gevoel
 • Futloosheid ?
 • Problemen met slapen
 • onzuivere huid
 • Vermoeidheid?
 • Problemen met op gewicht te blijven?
 • een hoge bloeddruk ?

Een gezond leven begint bij een goede voeding hoort u wel eens vaker zeker ? Het is ook waar een uitgebalanceerd eet patroon helpt om uw fit en energiek te voelen. Maar veel mensen lukt het niet altijd om de dagelijkse porties fruit en groenten binnen te krijgen. Groene smoothies zijn de oplossing om uw dagelijkse portie vitamines en mineralen binnen te krijgen..

1: Gemakkelijk en snel

een groene smoothie bestaat grofweg uit 3 basis ingrediënten,  vers of diepgevroren fruit bijvoorbeeld bananen of appels. bevroren fruit kunt u gebruiken om de smoothie lekker koud te maken.
Daarnaast gebruiken we natuurlijk groenten het liefst bladgroenten als spinazie of boerenkool en natuurlijk water hetzij gewoon kraan water of mineraal water wat u het lekkerst vind.

2: Veel variatie in groene smoothie recepten

Er staan op internet vele gratis groene smoothie recepten met vele variaties in soorten fruit en groente.
Je kunt variëren tot je een ons weegt zoals bijvoorbeeld aardbeien maakt een zure smoothie of met komkommer om een frisse smoothie te maken. Je kunt bijvoorbeeld ook verschillende soorten fruit bij elkaar gooien zoals appels met sinaasappelen.

Vele variaties in groenten zijn ook mogelijk wil je een gladde smoothie kun je spinazie gebruiken of wil je liever een bittere bite dan is andijvie de voornaamste kanidaat. Maar ook bijvoorbeeld een vleugje munt of peterselie kun je toevoegen. de mogelijkheden zijn haast eindeloos.
Hybrid Connect Error : Connector could not be found

3:  Ideaal voor ontbijt

Veel mensen krijgen vroeg op de ochtend niet veel meer naar binnen dan een kopje koffie, terwijl het goed ontbijten heel belangrijk is om je fit en energiek te voelen over de dag. Een groene smoothie bevat veel water dus vocht en als er iets is wat je lichaam nodig heeft om op gang te komen is het wel vocht.

4:Vitamines

Veel mensen krijgen het te weinig binnen en proberen dat te compenseren met potjes multi vitamines, niks mis mee Want vitamines zijn heel belangrijk voor het lichaam.  Maar met één groene smoothie per dag krijg je al je vitamines in een keer binnen. dus waarom nog pillen slikken ?

5: Door groene smoothies afvallen
Afvallen is geen pretje en wat nou als je daar een beetje hulp bij kunt krijgen ? groene smoothies versnellen je stofwisseling, het verteert veel sneller dan dierlijke voeding waardoor geen opgeblazen gevoel krijgt en je dus meer energie verbrand. Een groot voordeel is ook dat een groene smoothie goed vult dus zul je minder snel trek krijgen in een ongezond tussendoortje.

Overtuigd ? en wil je meer recepten om meer groene smoothies uit te proberen ?

 Bestel dan snel 70 groene smoothies in handomdraai

KLIK HIER
alle covers klein

3 reacties op “5 redenen waarom groene smoothies gezond zijn

 1. Hallo,
  Ik heet Marchelle Haanstra.

  Ik ben al heel lang bezig met het Suikervrij Dieet.

  Ik vind het redelijk vol te houden.
  Toch wel leuk om te zien dat er veel diëten bestaan maar dat die toch veel overeenkomsten hebben.

  Bedankt voor dit nuttige artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>